Als Zelfstandig Werkend Kok bij Van der Valk ben je verantwoordelijk voor het bereiden van smakelijke en perfect gepresenteerde gerechten. Je werkt zelfstandig in de keuken en zorgt voor een hoge kwaliteit van het eten.
Culinaire creatieveling in de keuken

Bereid jij de lekkerste gerechten voor onze gasten als Zelfstandig Werkend Kok?

Ga naar:

15:00 - 17:00
Voorbereiden en mise en place

Je start de avondshift door je werkstation in te richten, ingrediƫnten voor te bereiden en alles klaar te zetten voor een drukke avond. Een goede voorbereiding zorgt voor een soepel verloop van de dienst.

18:00 - 22:30
Bereiden van gerechten en teamwork

In deze drukke periode bereid je gerechten volgens de bestellingen. Je werkt efficiƫnt en nauwkeurig om de gasten een culinaire ervaring te bieden, terwijl je ook met je team samenwerkt.

22:30 - 00:00
Opruimen en afsluiten

Na het diner zorg je voor het opruimen van de werkstations en de keuken. Alles wordt netjes achtergelaten voor de volgende dienst, zodat je afsluit met een schone en georganiseerde werkplek.

Een werkdag als Zelfstandig Werkend Kok

Als Zelfstandig Werkend Kok ben je het kloppende hart van de keuken. Jij zorgt voor de juiste bereiding van gerechten en hebt oog voor detail.
Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Bekijk onze mogelijkheden voor BBL- en stagetrajecten