Als Sous-Chef ben jij de onmisbare schakel in onze keuken. Samen met het keukenteam zorg jij voor culinaire hoogstandjes en een vlekkeloze uitvoering.
De rechterhand van de Chef

Laat jij de keuken soepel draaien als Sous-Chef?

Ga naar:

11:00 - 14:00
Voorbereidingen en teambriefing

Je begint de dag met mise en place en zorgt dat alles klaarstaat voor lunch. Je bespreekt de planning en verdeelt de taken binnen het team

14:00 - 18:00
Lunchservice en voorraadbeheer

Tijdens de lunchservice bewaak je de kwaliteit en snelheid van de gerechten. Daarna controleer je de voorraad en plaats je bestellingen voor de volgende dag.

18:00 - 20:00
Diner voorbereiden en afsluiting

Je bereidt samen met het team de keuken voor op het diner. Na de service sluit je de keuken netjes af en bespreek je verbeterpunten met de Chef.

Een werkdag als Sous-Chef

Als Sous-Chef zorg jij voor een perfect georganiseerde keuken. Van voorbereidingen tot het aansturen van het team, jij houdt alles onder controle.

Wat betekent gastvrijheid voor onze collega's?

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Bekijk onze mogelijkheden voor BBL- en stagetrajecten