Als ontbijtkok ben jij de motor achter een succesvolle start van de dag voor onze gasten. Van versgebakken broodjes tot kleurrijke fruitpresentaties, jij zorgt ervoor dat ons ontbijtbuffet een onvergetelijke ervaring wordt.
De vroege vogel van de keuken

Start jij de dag goed als ontbijtkok?

Ga naar:

06:00 - 08:00
Voorbereiding en opbouw

Je start met het bakken van broodjes, klaarmaken van gerechten en snijden van fruit. Alles wordt perfect voorbereid voor een fris en uitnodigend buffet.

08:00 - 11:00
Gasten verrassen en aanvullen

Tijdens het ontbijt houd je het buffet bij, vul je gerechten aan en beantwoord je vragen van gasten. Je zorgt dat alles soepel verloopt en er niets ontbreekt.

11:00 - 15:00
Afruimen en voorbereiden voor morgen

Na het ontbijt ruim je op, maak je de keuken schoon en begin je met de voorbereidingen voor de volgende ochtend. Je sluit de ochtend af met een voldaan gevoel.

Een werkdag als ontbijtkok

Als ontbijtkok zorg je in de vroege uurtjes voor een vers, smaakvol en goed georganiseerd ontbijtbuffet voor onze gasten.
Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Bekijk onze mogelijkheden voor BBL- en stagetrajecten