Een werkdag als F&B Manager is dynamisch en afwisselend. Je houdt het overzicht, stuurt je team aan en zorgt dat alles soepel verloopt voor onze gasten.
Gastvrijheid begint bij jou

Zorg jij voor een topservice in onze restaurants als F&B Manager?

Ga naar:

08:00 - 11:00
De start van de dag

De dag begint met een teamoverleg. Je bespreekt de planning en geeft instructies voor de dag. Je controleert de mise en place in de restaurants en zorgt dat alles gereed is voor een vlekkeloze service.

11:00 - 15:00
Drukte tijdens lunch

Tijdens de lunch houd je toezicht op de service en kwaliteit. Je helpt waar nodig, bewaakt de gasttevredenheid en coördineert tussen keuken en bediening. Problemen los je snel en efficiënt op.

15:00 - 18:00
Administratie en verbeteringen

Na de service is het tijd voor administratie. Je bekijkt de omzetcijfers, plant personeelsroosters en bespreekt verbeterpunten met je team. Samen werk je aan de perfecte gastbeleving.

Een werkdag als F&B Manager

Een werkdag als F&B Manager is dynamisch en afwisselend. Je houdt het overzicht, stuurt je team aan en zorgt dat alles soepel verloopt voor onze gasten.
Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Bekijk onze mogelijkheden voor BBL- en stagetrajecten