Als Chef de Partie ben jij de onmisbare schakel in onze keuken. Samen met het keukenteam zorg jij voor culinaire hoogstandjes en een vlekkeloze uitvoering.
Koken met passie

Saucier, poissonnier en patissier...deze termen ken jij als Chef de Partie het beste

Ga naar:

11:00 - 14:00
Voorbereiding en mise-en-place

Je begint de dag met mise en place en zorgt dat alles klaarstaat voor lunch. Je bespreekt de planning, verdeelt de taken binnen het team en voert kwaliteitscontroles uit.

14:00 - 18:00
Lunchservice en teamcoördinatie

Tijdens de lunchservice bewaak je de kwaliteit en snelheid van de gerechten. Je leidt jouw team binnen de toegewezen partie. Je werkt samen met de Chef-kok en Sous-chef en overlegt over eventuele aanpassingen in hett menu. En je zorgt voor een positieve werksfeer voor jouw team.

18:00 - 20:00
Voorbereiding diner en afsluiting

Je bereidt samen met het team de keuken voor op het diner. Na de service sluit je de keuken schoon af en evalueer je de dag met team en neem je verbeterpunten mee naar de volgende dag.

Een werkdag als Chef de Partie

Als Chef de Partie zul je de chefs op jouw partie aansturen en bezorg je onze gasten een geweldige avond door de heerlijkste gerechten op tafel te zetten!

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Bekijk onze mogelijkheden voor BBL- en stagetrajecten