Als chefkok ben jij het creatieve brein in de keuken. Je bereidt niet alleen de mooiste gerechten, maar zorgt ook voor een vlotte service, een schone werkomgeving en een gemotiveerd team. Jij maakt elke maaltijd tot een beleving voor onze gasten.
Jouw creativiteit maakt het verschil

Zorg jij voor een culinaire beleving als chefkok?

Ga naar:

10:00 - 14:00
De voorbereidingen en mise en place
De dag begint met de voorbereidingen. Je zorgt ervoor dat alle ingrediƫnten op hun plek liggen en je maakt je mise en place klaar voor de drukke uren. Gedurende deze tijd bespreek je ook de menu-opties en geef je instructies aan je team.
14:00 - 17:00
Het hoogtepunt van de service
De drukste uren beginnen. Je coƶrdineert de keuken, bereid de gerechten voor de gasten en zorgt ervoor dat alles perfect wordt gepresenteerd. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en snelheid van de gerechten.
17:00 - 20:00
Afronden en teamcoaching
Na de drukte van de service is het tijd om alles op te ruimen en de laatste gerechten te bereiden voor de avondgasten. Je geeft feedback aan je team, bespreekt verbeterpunten en zorgt voor een vlotte afsluiting van de werkdag.

Een werkdag als Chefkok

Een werkdag als chefkok is dynamisch en uitdagend. Van het voorbereiden van de ingrediƫnten tot het aansteken van de creativiteit in de keuken en het leiden van je team, geen dag is hetzelfde.

Wat betekent gastvrijheid voor onze collega's?

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Wil jij stage lopen bij van der Valk?

Bekijk onze mogelijkheden voor BBL- en stagetrajecten